Luontokerho


 

Nummelan luontokerho aloitti toimintansa 14. tammikuuta 2014.

Kerho on tarkoitettu ala-asteen oppilaille (7-10-vuotiaille)

Kokoonnumme torstai-iltaisin klo 17.00 – 18.30 Nummelan ala-asteen vaaleanpunaisessa kivikoulussa Väinämöisentie 9 koulukauden aikana.

Tarkoitus on harrastaa kaikkea mahdollista luonnontuntemukseen liittyvää, mutta etupäässä tarkkailla lähiluontoamme. Retkiäkin teemme milloin talviselle lentokentälle tähtikuvioita tunnistamaan ja milloin Nummelan harjulle tai vaikkapa Nuuksion metsiin. Luontovalokuvausta harrastamme myös retkillämme.

Opettelemme tunnistamaan kasveja, puita, hyönteisiä, nisäkkäitä ja lintuja. Perehdymme kivilajeihin ja jääkauden jättämiin jälkiin ja muihin luonnonilmiöihin. Tiesitkö, että Nummelassakin on hiidenkirnuja, niitä voimme käydä myös katsomassa. Oletko käynyt Vihdin korkealla vuorella Konialla tai Kokkokalliolla, mistä aukeaa upeat näkymät Hiidenvedelle. Pääkslahden luontopolullakin kannattaa käydä.

Tule mukaan, niin lähdetään oppimaan ja ihastelemaan Vihdin upeaa luontoa. Vanhemmatkin voiva joskus tulla mukaan. Kerhoon voi vielä ilmoittautua tulemalla mukaan ensimmäiseen kerhoiltaan tai kerhon vastaavalle, Sari Nordling puh. 050-5110347.